Afgelopen zondag heeft Nederlands Kampioen in de skiff, Koen Metsemakers, de Rotterdamse  junioren een stap verder geholpen met het roeien.

Koen Metsemakers heeft afgelopen april goud gewonnen bij het NK klein in de skiff. Koen traint dagelijks met het Olympisch Roeiteam op de Bosbaan (Amsterdam) ter voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokio over een kleine twee jaar.

De dag na de Tromp Boat Races, waar Mats Koster, Diederik Stuijfzand en Floris Wassing alle in de top 10 finishten werd er op de prachtige Rotte een “hersteltraining” gedaan. In een nieuwe dubbeltwee van de Koninklijke Roeivereeniging “De Maas” werd er om en om geroeid met de Rotterdamse talenten. Onder leiding van Ronald Florijn en Thomas Notermans werd het een leerzame en bovenal gezellige zondag.
Natuurlijk werd deze prachtige happening voor u vastgelegd door onze topfotograaf Ellen de Monchy.

Begin oktober jl. roeide Marieke Keijser samen met de Rotterdamse talenten.
In de toekomst zullen er meerdere roeispecifieke thema’s de revue passeren. Op maandag 12 november is er een bijeenkomst voor het gehele team op de Kralingse plas om nog meer over topprestaties te leren.

Deze speciale dagen worden mogelijk gemaakt door Topsportfonds Rotterdam.